به تاریخ ششم سنبلۀ ۱۴۰۲، بحث مشترک “تأثیرگذاری تحقیق و عمل محلی بر پایداری”بر حول چهار محور تشبث، تخنیک، مساعدت و تکنالوژی با تلاوتی از آیات کلام الله مجید در سالون نشستهای پوهنتون غالب برگزار گردید. در ابتدای این برنامه، پوهاند محمدناصر رهیاب، رئیس پوهنتون غالب، ضمن خوشآمدگویی به مهمانان، رابطه بین علم و عمل را در حول محورهای چهارگانۀ تشبث، تخنیک، مساعدت و تحصیلات مهم و اثرگذار دانسته و بیان داشت که: از راهاندازی و تداوم این بحث مشترک، حمایت همهجانبه نموده و آن را در تولید علم اقدام نیک میدانم.
در ادامه، سمیعالله حمیدی، به معرفی این بحث مشترک پرداخته و اتصال بین علم و عمل محلی را بر پایداری مهم دانسته و بیان داشت که برای تعادل بین علم و عمل نیاز به یک راهبرد مشترک است.
اشتراککنندهگان این بحث مشترک، برگزاری این چنین برنامههای بنیادی را در رشد و ترقی نهادهای اکادمیک مهم عنوان نموده و علاقهمندی و حمایت همهجانبۀ شان را از تداوم این بحث مشترک ابراز داشتند. بعد از پرسش و پاسخ، اشتراککنندهگان در این بحث مشترک، به چهار گروه حول محور تشبث، تخنیک، مساعدت و تحصیلات تقسیم گردیده و راهبرد پیشنهادی شان را بعد از تبادل دیدگاه مشترک ارائه نمودند.
قابل یادآوری است که این بحث مشترک توسط Silk Bridge و پوهنتون غالب برگزار گردیده است.